Prinţul William la datorie. Cum a salvat acesta două adolescente de la înec

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a salvat de la înec două adolescente în vârstă de 13, respectiv 16 ani, care fuseseră purtate de nişte curenţi puternici în largul insulei galeze Anglesey.

478 afișări
Imaginea articolului Prinţul William la datorie. Cum a salvat acesta două adolescente de la înec

Prinţul William a salvat două adolescente de la înec

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, a fost alertat serviciul de urgenţă, iar o echipă a Royal Air Force, a cărei bază se află în apropiere, a fost trimisă să ajute la salvarea celor două adolescente.

Prinţul William a fost cel care a pilotat avionul, sosind imediat la faţa locului.

Tot el a fost cel care a coordonat operaţiunile de amerizare a elicopterului, mai ales pentru adolescenta de 16 ani, aflată în mare dificultate. Cealaltă tânără a fost adusă la ţărm de un surfer.

În noiembrie 2011, prinţul William a salvat de la înec, tot cu ajutorul unui elicopter, doi marinari aflaţi în aceeaşi regiune a Ţării Galilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici