Prinţul William, mesaj pentru prinţul Harry după naşterea noului bebeluş regal / VIDEO

Ducele şi ducesa de Cambrige se declară foarte încântaţi de venirea pe lume a nepotului lor, fiul ducilor de Sussex. Într-un clip video postat pe reţeaua Instagram, prinţul William şi Kate Middleton au avut un mesaj pentru prinţul Harry şi Meghan Markle.

6774 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, mesaj pentru prinţul Harry după naşterea noului bebeluş regal / VIDEO

Noul bebeluş regal / Prima reacţie publică a Prinţului William, după naşterea nepotului său. Mesajul pentru Prinţul Harry

”Suntem foarte încântaţi (de venirea nepotului nostru pe lume) şi abia aşteptăm să-l vedem zilele viitoare, după ce se opreşte din plâns. Sunt foarte încântat să-l întâmpin pe fratele meu societatea celor privaţi de somn – asta înseamnă să fii părinte!”, a spus prinţul William.

Luni, ducesa de Sussex, Meghan Makle, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care încă nu are un nume. Prima lui apariţie publică este programată pentru miercuri sau joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici