Prinţul William şi ducesa de Cambridge, la prima lor apariţie publică împreună din acest an: "Un copil este suficient pentru moment" - FOTO

Prinţul William al Marii Britanii a declarat că a decis împreună cu soţia sa, ducesa de Cambridge, că "un copil este suficient pentru moment" şi că fiul lor, prinţul George, nu va primi în dar în acest an un frăţior sau o surioară.

1056 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi ducesa de Cambridge, la prima lor apariţie publică împreună din acest an: "Un copil este suficient pentru moment" - FOTO

Prinţul William: Un copil este suficient pentru moment

Prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, spune că el şi soţia sa ar putea avea ulterior un alt copil, însă, pentru moment, fiul lor în vârstă de opt luni le ocupă tot timpul, informează femalefirst.co.uk.

Prezent la parada de Saint Patrick's Day din Aldershot, luni, prinţul i-a mărturisit sergentului-major Ray Collister: "Poate într-o zi. Unul este suficient pentru moment".

"Mi-a spus că poate vor mai face un copil atunci când vor avea mai mult timp liber", a adăugat acelaşi militar britanic.

Ducele şi ducesa de Cambridge au avut astfel prima lor apariţie publică împreună din acest an luni, unde au asistat la parada Primului batalion din Garda Irlandeză - un eveniment la care au fost prezenţi în ultimii trei ani.

Prinţul britanic - care a fost numit colonel al acestui regiment în 2011 - a purtat haina de paradă a Gărzii irlandeze.

Un alt militar care i-a pus întrebări prinţului William despre bebeluşul regal este Glenn Tierney.

"L-am rugat să-mi spună totul despre prinţul George, eu sunt mai curios din fire. Mi-a spus că (prinţul George) se simte foarte bine şi că este foarte ocupat cu mersul de-a buşilea şi cu mâncatul", a spus militarul britanic.

În timpul paradei, ducesa de Cambridge, în vârstă de 32 de ani, a înmânat ofiţerilor bucheţele de trifoi, un simbol al Irlandei. Aceasta este o îndatorire îndeplinită în mod tradiţional de soţia unui ofiţer de rang superior din Garda Irlandeză.

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici