Prinţul William şi Kate, dans tribal alături de nativii din Tuvalu. Cum a ţinut ritmul Ducesa de Cambridge acoperită de ghirlande - FOTO şi VIDEO

În plin scandal al publicării fotografiilor topless ale Ducesei de Cambridge, Catherine, cuplul regal îşi continuă turneul cu ocazia jubileului Reginei. Ajunşi în Tuvalu, cei doi au interpretat dansuri tradiţionale ale locuitorilor micuţei insule. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, cei doi au părut cu adevărat relaxaţi.

5653 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate, dans tribal alături de nativii din Tuvalu. Cum a ţinut ritmul Ducesa de Cambridge acoperită de ghirlande - FOTO şi VIDEO

Prinţul William şi Kate, dans tribal alături de nativii din Tuvalu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost întâmpinaţi cu entuziasm de locuitorii din Tuvalu. Din 1982, de la vizita Reginei, nimeni din familia regală nu a mai trecut prin micuţa insulă, informează The Telegraph.

Cei doi au înregistrat şi o premieră. A fost pentru prima dată când membri ai familiei regale au înnoptat în Tuvalu. Ei au folosit casa unui ataşat australian.

Conform reporterului, la festivităţi a părut că participă întreaga populaţie a Tuvalu de 10.500. De altfel, aceasta este a patra cea mai mică ţară din lume.

Ducele şi Ducesa de Cambridge nu s-au sfiit să danseze alături de nativii insulei pe ritmurile lor specifice. Catherine chiar s-a îmbrăcat cu elemente de vestimentaţie aduse de cei din Tuvalu. William, pe de altă parte, a părut că se distrează cel mai mult atunci când a spart o nucă de cocos cu o macetă, aşa cum fac insularii.

Această oprire în Tuvalu a reprezentat ultimul popas pentru cuplul regal înainte să se întoarcă la Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici