Prizonierii americani, eliberaţi de Coreea de Nord, primiţi cu entuziasm de Donald Trump. Surpriză de proporţii, la întâlnirea cu presa | VIDEO

Cei trei prizonieri americani, eliberaţi de Coreea de Nord, au fost întâmpinaţi, joi, cu entuziam de preşedintele SUA, Donald Trump.

4866 afișări
Imaginea articolului Prizonierii americani, eliberaţi de Coreea de Nord, primiţi cu entuziasm de Donald Trump. Surpriză de proporţii, la întâlnirea cu presa | VIDEO

Prizonierii americani, eliberaţi de Coreea de Nord, primiţi cu entuziasm de Donald Trump | VIDEO

Primirea a avut loc la Baza Andrews din Maryland, în prezenţa liderului de la Casa Albă şi a Melaniei Trump. La ceremonie a participat şi Mike Pence şi soţia sa Karen. 

Potrivit presei de peste Ocean, faptul că cei trei prizonieri nu ştiau limba engleză a fost pentru mulţi o reală surpriză. 

„Este o noapte specială pentru aceşti oameni remarcabili. Sincer, nu credeam că o să se întâmple, dar este adevărat. A fost o realizare importantă pentru noi”, a spus Donald Trump, adăugând că relaţiile dintre Washington şi Phenian pornesc de aici înainte de la zero.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici