Producătorii serialului "Dr. House", daţi în judecată

Producătorii serialului TV "Dr. House", în care Hugh Laurie joacă rolul unui medic arogant şi morocănos, au fost daţi în judecată, miercuri, de un fost angajat, care îi acuză de "comportament degenerat" şi le-a cerut daune de un milion de dolari, informează dailymail.co.uk.

154 afișări
Imaginea articolului Producătorii serialului "Dr. House", daţi în judecată

Serialul TV "Dr. House", care este apreciat în lumea întreagă, îl are ca personaj principal pe doctorul Gregory House

Carl Jones, fost responsabil cu recuzita pe platourile de filmare ale acestui serial, a cerut daune de un milion de dolari, printr-o acţiune depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, afirmând că a fost concediat deoarece a refuzat să urmeze "comportamentul degenerat" al superiorilor săi.

Jones a lucrat pe platourile din Los Angeles unde a fost filmat serialul din 2006 şi până în martie 2010, când a fost concediat. Niciunul dintre actorii care joacă în "Dr. House" nu a fost implicat în acest proces.

Carl Jones susţine că superiorii săi Tyler Patton şi Mike Casey l-au hărţuit deoarece el a refuzat "să-i însoţească în baruri de striptease, să participe la beţii şi şedinţe de intoxicare cu marijuana şi cocaină, să se implice în acte sexuale în grup în cabina de recuzită şi în alte acţiuni periculoase", potrivit site-ului TMZ.com, care publică copii ale documentelor depuse la Curtea Superioară din Los Angeles.

Reclamantul susţine că superiorii săi l-au supus "unei hărţuiri bazate pe o sexualitate nedorită", adresându-i-se adeseori, atât lui, cât şi celorlalţi subordonaţi, atunci când vorbeau prin staţiile de emisie-recepţie, cu apelativele "poponarilor", "păsăricilor", "căţelelor", "sclavilor", "păpuşilor", "retardaţilor" şi "idioţilor".

Carl Jones a declarat, totodată, că Tyler Patton a adus la un moment dat un pistol pe platourile de filmare şi că el şi Mike Casey au început să bea tequila şi să arunce cu cuţitele către cabina de recuzită.

Toate aceste experienţe neplăcute i-au cauzat lui Carl Jones sentimente de "teamă, supărare şi stres emoţional", a declarat avocatul reclamantului.

Serialul TV "Dr. House", care este apreciat în lumea întreagă, îl are ca personaj principal pe doctorul Gregory House. Mizantrop şi sarcastic, House şi echipa sa încearcă să stabilească, în fiecare episod, diagnosticul în cazuri medicale foarte complicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici