Promoţia la biletele pentru B'estfest până pe 30 martie

Promoţia la biletele pentru B'estfest Summer Camp 2012 - festival care va avea loc în perioada 6 - 8 iulie, pe malul lacului Pasărea din Tunari - se prelungeşte până pe 30 martie, informează organizatorii, Emagic.

127 afișări
Imaginea articolului Promoţia la biletele pentru B'estfest până pe 30 martie

Promoţia la biletele pentru B'estfest continuă până pe 30 martie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep Live, Dope D.O.D., Kreator, Moonspell, Obituary, Skindred, Tristania şi Messugah sunt numele anunţate până în prezent în line up-ul B'estfest.

Ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea publicului, promoţia "early bird" - 95 de lei pentru biletul de o zi şi 215 lei pentru abonamentul de 3 zile -, anunţată iniţial pentru perioada 1 februarie - 15 martie, se va prelungi până la finalul lunii. Pentru persoanele care doresc acces în camping sunt disponibile vouchere la preţul de 10 lei.

După data de 30 martie, biletele vor fi disponibile la preţ întreg, respectiv 125 de lei (o zi), 265 de lei (abonamentul de 3 zile) şi 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele de eveniment, acestea să poată fi achiziţionate doar de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei (o zi), 285 de lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria "Mihai Eminescu", Sala Palatului şi din reţelele afiliate MyTicket.

"Perioada de «early-bird» va fi mai lungă faţă de anul trecut, tocmai din dorinţa de a oferi publicului oportunitatea de a-şi achiziţiona biletele din timp, la un preţ mai mic. Acest tip de ofertă pentru fanii înfocaţi ai festivalurilor este întâlnită în multe alte ţări europene, iar faptul că anul acesta s-a dublat numărul de abonamente comandate înseamnă că experienţa B'estfest Summer Camp din 2011 a convins publicul român. Anul acesta, am păstrat acelaşi preţ la bilete, dar avem mai multe de oferit, atât din punctul de vedere al line up-ului, cât şi al atmosferei!", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Programul festivalului va fi completat cu noi nume în perioada următoare, mai multe informaţii despre ediţia din 2012 a B'estfest Summer Camp fiind disponibile atât pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cât şi pe conturile de Facebook şi Twitter ale evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici