Protest INEDIT în Olanda. Metoda ieşită din comun prin care olanezii îşi doresc să tragă un semnal de alarmă - FOTO

Protest inedit împotriva homofobiei în Olanda, după ce doi tineri homosexuali au fost bătuţi într-un oraş din partea estică a ţării, scrie BBC.

815 afișări
Imaginea articolului Protest INEDIT în Olanda. Metoda ieşită din comun prin care olanezii îşi doresc să tragă un semnal de alarmă - FOTO

John Travolta îl va interpreta pe multimilionarul Don Aronow în filmul 'Speed Kills'

Startul a fost dat de doi politicieni de la Haga care, contrariaţi de cele întâmplate, au venit la serviciu ţinându-se de mână.

La scurt timp, exemplul celor doi a fost urmat de alţi politicieni, de celebrităţi, sportivi, dar şi de persoane care vor să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fenomen din ce în ce mai des întâlnit, potrivit BBC.

Imaginile sunt distribuite pe reţelele de socializare cu hashtag-ul #handinhand and #allemannenhandinhand (toţi barbaţi se ţin de mână).

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici