Queen lansează primul single de pe albumul "The Cosmos Rocks"

Trupa Queen şi Paul Rodgers lansează, pe 8 septembrie, "C-elebrity", primul single de pe albumul "The Cosmos Rocks", primul material discografic al trupei din ultimii 13 ani, care urmează să apară pe piaţă pe 15 septembrie, informează site-ul oficial al formaţiei.

29 afișări
Imaginea articolului Queen lansează primul single de pe albumul "The Cosmos Rocks"

Queen lansează primul single de pe albumul "The Cosmos Rocks" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, piesa "C-lebrity" a fost scrisă şi produsă de Brian May, Paul Rodgers şi Roger Taylor.

C-lebrity» este un comentariu cu privire la ce înseamnă în prezent celebritatea, succesul şi tot ceea ce vine odată cu ea.

Să-ţi vezi chipul la televizor este destul - talentul nu mai intră în ecuaţie.

«Celebrity» este un cuvânt suprasolicitat şi subevaluat în zilele noastre", a declarat Roger Taylor.

"The Cosmos Rocks Tour", turneul de promovare al viitorului album al trupei Queen, debutează în Europa pe 15 septembrie, cu două concerte la Moscova.

Grupul britanic va cânta apoi în Germania, Belgia, Franţa, Italia, Elveţia, Marea Britanie şi Austria.

Albumul "The Cosmos Rocks" conţine 13 piese, este produs de Brian May, Paul Rodgers şi Roger Taylor şi reprezintă primul material discografic al trupei din ultimii 13 ani, după "Made in Heaven", lansat în 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici