Rachel Weisz este cea mai sexy vedetă, potrivit lesbienelor (Galerie Foto)

Actriţa britanică Rachel Weisz s-a situat pe prima poziţie într-un top al celor mai sexy vedete de la Hollywood, potrivit unui sondaj realizat în rândul lesbienelor, informează The Sun.

53 afișări
Imaginea articolului Rachel Weisz este cea mai sexy vedetă, potrivit lesbienelor (Galerie Foto)

Rachel Weisz este cea mai sexy vedetă, potrivit lesbienelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Weisz a fost descrisă drept "o britanică superbă" în cadrul sondajului "The Women We’d Love To Love", realizat pe un eşantion de 4.000 de femei.

GALERIE FOTO

Pe poziţia a doua în clasament se situează actriţa australiană Nicole Kidman, apreciată pentru rolul din musicalul "Moulin Rouge".

Aceasta este urmată de Minnie Driver, care este, potrivit participantelor la sondaj, "periculos de amuzantă".

Topul 10 al celor mai sexy femei de la Hollywood este completat de Kate Winsley, Naomi Watts, Keira Knightley, Thandie Newton, Emily Blunt, Catherine Zeta-Jones şi Cate Blanchett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici