Radiohead lansează un videoclip împotriva traficului de persoane

Formaţia britanică Radiohead lansează un videoclip menit să atragă atenţia asupra traficului de fiinţe umane, conform declaraţiilor vocalistului Thom Yorke.

9 afișări
Imaginea articolului Radiohead lansează un videoclip împotriva traficului de persoane

Radiohead lansează un videoclip împotriva traficului de persoane (Imagine: Mediafax Foto)

Videoclipul, realizat pentru melodia "All I Need", prezintă, prin folosirea unui ecran împărţit în două, o zi din viaţa a doi copii diferiţi - unul care beneficiază de un mediu bogat şi celălalt, care este nevoit să lucreze într-un magazin de dulciuri.

Cel mai recent videoclip al trupei va fi difuzat începând de marţi, de postul de televiziune MTV.

"Videoclipul este unul puternic şi sper ca emoţia melodiei să atragă atenţia, în contextul acelor imagini ale exploatării. Sunt mândru că acest cântec şi acest videoclip pot ajuta la atragerea atenţiei asupra acestei probleme", a declarat Yorke.

Videoclipul celor de la Radiohead a fost realizat ca parte a campaniei MTV Exit, care are ca scop atragerea atenţiei la nivel mondial asupra traficului de persoane.

Organizaţia Naţiunilor Unite estimează că, la nivel mondial, există circa 2,5 milioane de persoane victime ale traficului de fiinţe umane.

"All I Need" este inclus pe albumul "In Rainbows", lansat online în octombrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici