Radu Mazăre îi va dedica mamei sale piesa "Rugă pentru părinţi", pe 8 martie la "Happy Hour"

Radu Mazăre îi va dedica mamei sale piesa "Rugă pentru părinţi", cântată special pentru ea de Luminiţa Anghel, pe 8 martie, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

224 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre îi va dedica mamei sale piesa "Rugă pentru părinţi", pe 8 martie la "Happy Hour"

Radu Mazăre îi va dedica mamei sale piesa "Rugă pentru părinţi", pe 8 martie la "Happy Hour"

Chiar de Ziua Mamei, pe 8 martie, la Pro TV, "Happy Hour" o prezintă în premieră pe mama lui Radu Mazăre, aflată pentru prima oară într-o emisiune de televiziune. Primarul Constanţei continuă seria MĂRUŢişoarelor de la "Happy Hour" şi îi face o dedicaţie muzicală mamei sale.

Astfel, primarul Constanţei îl va avea ca ajutor pe Cătălin Măruţă, dar şi pe Luminiţa Anghel, care îi va cânta mamei lui Radu Mazăre piesa "Rugă pentru părinţi".

MĂRUŢişorul emoţionant o va impresiona până la lacrimi pe mama lui Radu Mazăre, dar şi pe primarul Constanţei însuşi. Tocmai pentru că a dorit să îi arate şi să îi spună mamei sale cât de mult o iubeşte şi cât de mult ţine la familia sa foarte unită, Radu Mazăre a venit cu mama sa în Bucureşti, pentru "Happy Hour" şi MĂRUŢişorul special.

Cătălin Măruţă va afla de la invitaţii săi cât de importantă este familia pentru ei, cum era Radu Mazăre în copilărie şi de ce mama sa era exigentă cu el, dar şi cum arată dimineţile lor, pe care şi le petrec întotdeauna împreună, la micul dejun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici