Ralph Fiennes şi Kristin Scott Thomas din nou împreună, într-un film despre Charles Dickens

Actorul britanic Ralph Fiennes va face din nou echipă cu partenera lui din "Pacientul englez" Kristin Scott Thomas, de această dată într-un film despre o poveste de dragoste a scriitorului Charles Dickens, intitulat "The Invisible Woman".

639 afișări
Imaginea articolului Ralph Fiennes şi Kristin Scott Thomas din nou împreună, într-un film despre Charles Dickens

Ralph Fiennes şi Kristin Scott Thomas din nou împreună, într-un film despre Charles Dickens

Ralph Fiennes va regiza acest film, pe baza unui scenariu ce are la origine volumul "The Invisible Woman: The Story of Nelly Ternan and Charles Dickens" scris de Claire Tomalin, informează express.co.uk.

"The Invisible Woman" este al doilea lungmetraj regizat de Ralph Fiennes, care şi-a făcut debutul în spatele camerei de filmat cu pelicula "Coriolanus".

Filmul "The Invisible Woman" va relata povestea de dragoste, secretă, care a durat vreme de 13 ani, dintre scriitorul Charles Dickens, aflat la apogeul carierei, şi actriţa Ellen Ternan.

Acest proiect cinematografic marchează prima colaborare dintre Ralph Fiennes şi Kristin Scott Thomas de la filmul "Pacientul englez", realizat în 1996, în care cei doi au interpretat rolurile unor îndrăgostiţi din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Filmul "Pacientul englez" a fost recompensat cu nouă premii Oscar.

Actorul britanic Ralph Fiennes are în portofoliu aproape 40 de roluri, printre care cele din peliculele "Pacientul englez", de Anthony Minghella şi "Lista lui Schindler", de Steven Spielberg, pentru care a primit câte o nominalizare la Oscar, şi "Spider", de David Cronenberg.

Kristin Scott Thomas, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru prestaţia ei din filmul "Pacientul englez", s-a remarcat şi în alte producţii apreciate de critici şi de public, precum "Îmblânzitorul de cai", "Lună amară" şi "Patru nunţi şi o înmormântare". Actriţa a fost prezentă, recent, pe marile ecrane, în filmele "Cealaltă moştenitoare Boleyn/ The Other Boleyn Girl", "John Lennon: Începutul unei legende/ Nowhere boy" şi "Mă dau în vânt după cumpărături/ Confessions of a Shopaholic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici