Rami Malek, despre Daniel Craig, la ultima sa apariţie ca James Bond: Este atemporal - VIDEO

Rami Malek, interpretul personajului negativ din noul film „James Bond", a declarat despre Daniel Craig, aflat la ultima sa apariţie ca agent 007, că „este un actor atemporal şi a făcut o treabă magnifică”, potrivit Reuters.

2023 afișări
Imaginea articolului Rami Malek, despre Daniel Craig, la ultima sa apariţie ca James Bond: Este atemporal - VIDEO

Rami Malek, despre Daniel Craig, la ultima sa apariţie ca James Bond: Este atemporal - VIDEO

Filmul "No Time to Die", regizat de americanul Cary Joji Fukunaga, este cel de-al 25-lea din franciză şi va ajunge pe marile ecrane pe 8 aprilie 2020, iar, după acesta, Daniel Craig se va retrage din rol.

Primul trailer oficial al filmului a apărut miercuri şi prezintă o mulţime de elemente clasice "James Bond", cu urmăriri de maşini de mare viteză şi explozii. De asemenea, a dezvăluit un nou agent secret MI6, interpretat de Lashana Lynch, starul din filmul "Căpitanului Marvel".

"Acest film este deosebit de emoţionant şi semnificativ din mai multe motive, mai ales că va fi ultimul Bond al lui Daniel Craig, un actor atemporal, ca şi aceste filme. A făcut o treabă magnifică şi a fost o plăcere pentru noi toţi să lucrăm cu el", a spus Rami Malek, cel ce deţine rolul negativ în "No Time to Die".

Noul film prezintă un Bond care se bucură de o viaţă liniştită în Jamaica, după ce a părăsit serviciul activ, dar care este dispus să îi ofere ajutor unui vechi prieten, Felix Leiter, din CIA.

Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, a apărut pentru prima dată în rolul lui James Bond în pelicula "Casino Royale", din anul 2006. În 2008, a fost lansată pelicula "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace". Au urmat filmele regizate de Sam Mendes care au obţinut cele mai mari încasări din toată franciza: "Skyfall", din 2012, a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar filmul din 2015 "Spectre" - 880,7 milioane de dolari.

Seria de filme de spionaj britanice "James Bond", avându-l ca personaj principal pe agentul MI6 James Bond, cu nume de cod "007", a fost iniţial adaptată din cărţile scrise de Ian Fleming. Se numără printre seriile cele mai longevive din cinematografie, filmele fiind produse continuu încă din 1962, având o pauză de şase ani între 1989 şi 1995.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici