Rapperii fac echipă pentru Haiti

Starurile hip hop Sean "Diddy" Combs, Pharrell Williams şi Queen Latifah vor fi gazdele unui concert şi al unui teledon care au ca scop strângerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti şi care se vor desfăşura luna viitoare, informează BBC News Online.

16 afișări
Imaginea articolului Rapperii fac echipă pentru Haiti

Justin Bieber (Imagine: Mdiafax Foto/AFP)

Concertul cu o durată de două ore, denumit "Saving OurSelves - Help for Haiti", va avea loc la Miami şi va fi difuzat live.

La eveniment vor lua parte şi Mary J Blige, Justin Bieber şi Monica.

Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi donate unor organizaţii, printre care CARE, Project Medishare, Yele Haiti şi Children's Safe Drinking Water.

Concertul şi teledonul "Hope For Haiti No, care a avut loc luna acesta, a reuşit să adune, până în prezent, 66 de milioane de dolari. Actorul George Clooney a fost cel care a organizat evenimentul, la acesta luând parte numeroase vedete.

Pe de altă parte, şi Wyclef Jean, Chris Brown şi Lil Wayne vor cânta în cadrul unui eveniment dedicat aceleiaşi cauze, pe 5 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici