Rapperul Jay-Z va produce un joc video dedicat baschetului

Mogulul industriei muzicale americane Jay-Z a decis să îşi extindă imperiul şi să producă un nou joc video, dedicat baschetului.

112 afișări
Imaginea articolului Rapperul Jay-Z va produce un joc video dedicat baschetului

Rapperul Jay-Z va produce un joc video dedicat baschetului (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Jay-Z va combina astfel pasiunea sa pentru baschet cu populara franciză de baschet 2K Sports, informează contactmusic.com.

Rapperul, care este şi coproprietar al echipei de baschet Brooklyn Nets, îşi va demonstra pasiunea pentru acest sport ajutând la crearea NBA 2k13 (National Basketball Association 2013), care va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 2 octombrie 2012.

Rapperul american Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 42 de ani, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 13 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici