Rapperul P. Diddy, implicat într-un accident de circulaţie produs în Beverly Hills

Rapperul american P. Diddy a fost implicat într-un accident de circulaţie, care a avut loc miercuri, în faţa unui hotel din Beverly Hills, Los Angeles.

139 afișări
Imaginea articolului Rapperul P. Diddy, implicat într-un accident de circulaţie produs în Beverly Hills

Rapperul P. Diddy, implicat într-un accident de circulaţie produs în Beverly Hills

Potrivit poliţiei americane, P. Diddy se afla într-un automobil de teren - un model Cadillac Escalade -, cu care circula pe Sunset Boulevard, în momentul în care a fost tamponat de conducătorul unui automobil Lexus, în faţa hotelului Beverly Hilton, informează accesshollywood.com.

Celebrul muzician a acuzat câteva dureri, dar a refuzat să meargă la spital, precizând că va fi îngrijit de propria lui echipă de medici. Nici celelalte persoane prezente în cele două vehicule implicate în această coliziune nu au fost spitalizate.

O fotografie postată pe site-ul TMZ.com prezintă automobilul rapperului, serios avariat în partea frontală, în timp ce P. Diddy stă întins pe iarbă, pe peluza din faţa hotelului.

Rapperul american P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. Cel mai recent album al său, "Last Train To Paris", a fost lansat în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici