Rapperul P. Diddy vrea să cumpere echipa de fotbal Crystal Palace

Rapperul american P. Diddy, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari, intenţionează să cumpere echipa londoneză de fotbal Crystal Palace, informează thesun.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Rapperul P. Diddy vrea să cumpere echipa de fotbal Crystal Palace

Rapperul P. Diddy vrea să cumpere echipa de fotbal Crystal Palace (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, rapperul P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, un adevărat "mogul" al industriei muzicale, intenţionează să devină următorul patron străin care investeşte masiv în fotbalul britanic, pentru a salva de la faliment clubul londonez Crystal Palace.

Divizionara secundă engleză Crystal Palace a fost plasată, în ianuarie, în administrare juridică şi a fost penalizată 10 puncte din cauza unor taxe neplătite de aproximativ 1,4 milioane de euro.

Proprietarul clubului englez, Simon Jordan, a reuşit să achite datoriile către jucători şi antrenori. Simon Jordan a cumpărat clubul în 2000 contra sumei de 10 milioane de lire sterline, după ce şi-a vândut compania de telefonie mobilă pe care o deţinea, şi susţine că a mai investit 25 de milioane de lire sterline în gruparea engleză.

Agentul de presă al rapperului P. Diddy a confirmat, miercuri seară, informaţia potrivit căreia cântăreţul american este interesat de achiziţionarea clubului Crystal Palace. El a adăugat că rapperul din New York este interesat şi de un al doilea club de fotbal din campionatul britanic.

"Diddy a mers la Londra în urmă cu câteva săptămâni şi s-a întâlnit cu câteva persoane influente din lumea fotbalului. Discuţiile financiare s-au încheiat, acum trebuie doar să se decidă asupra echipei pe care vrea să o cumpere. Numele echipei Porthsmouth a fost menţionat, dar el crede că Palace va fi o idee mai bună. El ar putea să îi plătească datoriile şi să o ajute să revină în prima ligă engleză. Îi place şi numele echipei", a declarat o sursă din anturajul muzicianului american.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, câştigător al unui premiu Grammy. În 2007, acesta a ocupat poziţia a treia în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici