Războiul consolelor. Playstation 5 şi Xbox X se lansează în aceeaşi perioadă

  • La o zi după ce Playstation 5 a ajuns pe masa youtuberilor, a venit rândul Xbox X
  • Xbox Series X va fi lansat pe 10 noiembrie şi va costa 499 de dolari
  • Microsoft a prezentat şi un frigider în formă de Xbox Series X
300 afișări
Imaginea articolului Războiul consolelor. Playstation 5 şi Xbox X se lansează în aceeaşi perioadă

Războiul consolelor. Playstation 5 şi Xbox X se lansează în aceeaşi perioadă

Mai sunt mai puţin de 2 săptămâni până vei putea să cumperi o consolă de nouă generaţie iar Xbox Series X este acum în lumina reflectoarelor.

Xbox X sau Playstation 5? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun gamerii. În noiembrie vor fi lansate. Şi după ce ai avut ocazia să vezi consola de la Sony scoasă din cutie, acum a venit rândul Xbox Series X. Momentan, doar prezentată. După Sony, nici Microsoft nu permite recenziile complete.

„În regulă! Iată-o! Versiunea de retail pentru Xbox Series X. Gata să fie în primetime. Gata pentru casa ta. Şi gata pentru sezonul de cadouri. Este un design subtil. Este o formă simplă”, spune youtuberul Lew Later.

Nu a fost singura surpriză pentru cei care abia aşteaptă să vadă noua consolă Xbox. Microsoft a prezentat şi un ... frigider! În formă de Xbox! Nu va fi scos la vânzare, ci câştigat într-o competiţie găzduită de rapperul Snoop Dogg.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici