Răzbunare din lumea de dincolo: Un grădinar a pregătit mai multe capcane pentru inamici, înainte să moară/ Consecinţele sunt DRAMATICE

Autorităţile din Germania avertizează pe oricine ar fi fost în conflict cu un grădinar recent decedat să fie în alertă, după ce câteva capcane ar fi omorât o persoană şi rănit alte două, relatează Fox News.

11932 afișări
Imaginea articolului Răzbunare din lumea de dincolo: Un grădinar a pregătit mai multe capcane pentru inamici, înainte să moară/ Consecinţele sunt DRAMATICE

Răzbunare din lumea de dincolo: Un grădinar a pregătit numeroase capcane pentru inamicii săi, înainte să moară/ Consecinţele sunt DRAMATICE

Poliţiştii din Rhineland-Palatinate susţin, printr-un comunicat de presă, că un grădinar, numit Bernhard Graumann (în traducere „Omul gri”), în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa, în vestul Germaniei, vineri seară.

În aceeaşi zi, un medic în vârstă de 64 de ani dintr-un oraş din apropiere a fost găsit mort în faţa cabinetului său în urma unei explozii. Poliţiştii sunt de părere că bomba s-ar fi aflat într-un pachet lăsat în faţa cabinetului său.

Două zile mai târziu, un „buştean exploziv” a luat foc într-un aragaz pe lemne dintr-o locuinţă, la o distanţă de opt kilometri de casa unde locuia grădinarul. O femeie şi fiica sa în vârstă de patru ani au fost rănite în explozie.

Poliţiştii spun că toate cele trei victime îl cunoşteau pe Graumann, acesta având legături „personale sau profesionale” cu cei trei.

„Graumann nu avea o relaţie bună cu aceste persoane”, afirmă poliţiştii, aceştia adăugând că existau conflicte anterioare.

Deocamdată, poliţiştii nu elimină posibilităţile ca bărbatul să fi pregătit „capcane” înainte să moară. „În principiu, persoanele care au avut relaţii problematice cu Graumann sunt sfătuite să ne contacteze cât mai curând posibil”, adaugă departamentul de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici