Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa

Actorul Răzvan Fodor - interpretul personajului Şarpe din telenovela "Iubire şi onoare", al cărei ultim episod va fi difuzat pe 24 iunie, pe postul TV Acasă - şi-a botezat fetiţa.

406 afișări
Imaginea articolului Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa

Răzvan Fodor şi-a botezat fetiţa (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Răzvan şi soţia lui, Irina, au preferat un botez în familie şi s-au bucurat din plin de această ceremonie de creştinare a micuţei Diana, informează Acasa TV.

"Cred că botezul copilului e cel mai frumos lucru care împlineşte un cuplu, am fost foarte emoţionaţi, am plecat cu fluturaşi în stomac de acasă şi ne-am bucurat nespus de creştinarea micuţei noastre", a mărturisit Fodor.

Actorul a declarat că a avut mari emoţii când preotul a scăldat-o pe fiica lui în cristelniţă. "Am strâns ochii, pentru ca am crezut că o să plângă foarte tare, dar ea a reacţionat ca şi cum aştepta momentul acesta dintotdeauna. A fost «dubios» de cuminte. Acasă, baia de seară necesită o desfăşurare majoră de forţe, vine inclusiv mama mea să ne ajute, pentru că ea se agită foarte tare şi plânge foarte mult", a mai spus Răzvan.

Printre puţinii invitaţi la botezul micuţei Diana Fodor s-au aflat şi finii părinţilor ei, Cabral şi Andreea Ibacka, care i-au adus micuţei un cadou deosebit. "Prezenţa lor a fost o surpriză extrem de plăcută, pe lângă faptul că Andreea şi Cabral au venit să asiste la toată slujba, ei nu au venit singuri, ci însotiţi de părinţii Andreei. Drept cadou, Diana a primit un pandantiv în formă de soare, care s-a potrivit perfect zodiei de foc care o guvernează pe fiica noastră", a mai spus actorul.

Botezul a fost unul făcut la dublu pentru că, în acelaşi timp, în biserică a fost creştinat şi fiul unor prieteni apropiaţi de-ai lui Răzvan. "Părinţii lui Fillip ne sunt prieteni foarte dragi, soţiile au născut cam la o luna diferenţă şi ne-am hotărât să ne aşteptăm. Fiind botezaţi în aceeaşi apă, copiii noştri au devenit fraţori şi noi...rude", a mai spus Răzvan.

Dacă Razvan nu a vărsat o lacrima, dar a fost emoţionat, Irina recunoaşte că a plâns. "Am lăcrimat în momentul în care cea mica a fost bagată în cristelniţă pentru ca mi s-a părut senzaţional că noi doi suntem părinţi şi că avem o fiică sănătoasă şi frumoasă", a mărturisit Irina Fodor.

Până pe 24 iunie, când va fi difuzat pe postul TV Acasă ultimul episod din telenovela "Iubire şi onoare" , Răzvan Fodor poate fi urmarit în aceasta producţie în rolul lui Şarpe, de luni până joi, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici