Reality show-ul Victoriei Beckham a înregistrat un eşec total în Statele Unite

Eforturile Victoriei Beckham de a seduce presa americană de la sosirea sa la Los Angeles împreună cu soţul ei, fotbalistul vedetă David Beckham, au debutat, luni, cu un eşec al emisiunii sale de tip reality-show care urma să fie serial, dar a fost redusă la o oră, transmite AFP.

5 afișări
Imaginea articolului Reality show-ul Victoriei Beckham a înregistrat un eşec total în Statele Unite

Reality show-ul Victoriei Beckham a înregistrat un eşec total în Statele Unite

Programul "Victoria Beckham: Coming to America", care urma să facă obiectul unei miniserii, a fost redusă la o emisiune de o oră de postul de televiziune american NBC.

Emisiunea, prezentată ca o "introducere în lumea Victoriei pentru a dezvălui, printre altele, un muşcător simţ al umorului şi un stil unic al acesteia", nu a convins presa americană.

New York Post a notat scurt cu "zero stele" emisiunea lui Posh Beckham, pe care a calificat-o drept "orgie egocentrică", acuzând fostul star al muzicii pop de afişare a "unei atitudini condescendente" şi de obsesia "autopromovării".

New York Times nu a fost mai blând cu fosta membră a trupei Spice Girls, pe care a descris-o drept o persoană "vag celebră, pentru că a fost mai mult sau mai puţin cunoscută şi adesea fotografiată în Marea Britanie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici