Record de viteză a vânzării biletelor la un concert al lui Paul McCartney

Sir Paul McCartney a stabilit un nou record în industria muzicală, după ce cele 4.000 de bilete pentru concertul pe care îl va susţine în Las Vegas, pe 19 aprilie, au fost vândute în şapte secunde, informează people.com.

14 afișări
Imaginea articolului Record de viteză a vânzării biletelor la un concert al lui Paul McCartney

Record de viteză a vânzării biletelor la un concert al lui Paul McCartney

Cele 4.000 de locuri din sala de concerte Hard Rock Hotel & Casino au fost licitate pe 14 februarie, de ziua Sfântului Valentin, pentru spectacolul de inaugurare a sălii care a costat 60 de milioane de dolari. Biletele pentru spectacol, care va avea loc pe 19 aprilie, s-au vândut cu o viteză de 600 de locuri pe secundă.

"Motivul pentru care Paul McCartney a acceptat să susţină acest concert este pentru că el şi-a dorit un spectacol clasic de rock, cu un număr minim de locuri", a explicat Paul Davis, vicepreşedintele artistic al hotelului Hard Rock. "Voia să fie pe scenă, să privească publicul şi toţi spectatorii să poată să îl privească - un adevărat spectacol rock'n'roll".

Precedentul record de viteză a vânzării biletelor la un spectacol - 40 de locuri pe secundă - a fost stabilit de trupa Take That, cu ocazia turneului "Circus". În timpul acestui turneu, desfăşurat în noiembrie 2008, cele 600.000 de bilete disponibile s-au vândut în patru ore şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici