RECORD Guinness: 511 persoane au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, simultan, în China - VIDEO

Un număr de 511 persoane au frământat, au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, simultan, miercuri, la Shanghai, în China, stabilind astfel un nou record mondial Guinness, informează Reuters.

183 afișări
Imaginea articolului RECORD Guinness: 511 persoane au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, simultan, în China - VIDEO

RECORD Guinness: 511 persoane au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, simultan, în China (Imagine: chinadaily.com.cn)

Participanţilor li s-a cerut să frământe, să arunce şi să învârtă în aer aluatul de pizza, în mod tradiţional, timp de minimum un minut, menţinând diametrul blatului de pizza la dimensiunea de 30,5 centimetri.

Un număr de 525 de persoane au participat la acest eveniment, organizat pentru a creşte gradul de conştientizare în rândul populaţiei în legătură cu riscul de cancer mamar şi pentru a strânge fonduri în beneficiul unei asociaţii de caritate, însă 14 dintre ele nu au reuşit să respecte regulamentul impus de organizatori, a precizat Cheng Dong, ofiţer de certificare la Guinness World Record.

"Rezultatul final este 511. Felicitări, este un nou record mondial Guinness", a spus el.

Precedentul record a fost stabilit în iunie, când 338 de persoane au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici