Record Guinness: Cea mai mare enchilada din lume, preparată în Mexic

Cea mai mare enchilada din lume, având o lungime de peste 70 de metri şi cântărind peste 1,5 tone, a fost preparată duminică, în Iztapalapa, o suburbie a oraşului mexican Ciudad de Mexico, au anunţat reprezentanţii Guinness World Records, citaţi de thesun.co.uk.

96 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Cea mai mare enchilada din lume, preparată în Mexic

Record Guinness: Cea mai mare enchilada din lume, preparată în Mexic

Ingredientele folosite pentru acest preparat uriaş cu specific mexican includ foi de tortilla, ceapă albă, ardei iute, tomate verzi, fructe de avocado, brânză, smântână şi suc de tomate.

Alejandro Rojas, directorul biroului de turism din Ciudad de Mexico, a declarat: "Prin acest record Guinness, am demonstrat lumii întregi că oraşul Iztapalaga reprezintă o destinaţie turistică importantă".

Acest oraş mexican a stabilit recent alte două recorduri importante, găzduind cel mai mare grup de persoane din lume care au repetat în aer liber coregrafia videoclipului "Thriller", dar şi cel mai mare grup de persoane care s-au sărutat simultan în piaţa centrală a oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici