Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, în Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter şi Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore şi a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit dpa.com.

89 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, în Germania

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, în Germania

Show-ul difuzat pe singurul canal în limba germană dedicat educaţiei a debutat marţi şi s-a încheiat vineri.

Cei doi prezentatori sunt realizatorii unui canal de succes de pe platforma YouTube, "Das schaffst du nie!" ("Nu vei reuşi niciodată").

Recordul anterior a fost de 70 de ore şi cinci minute şi a fost stabilit de doi jurnalişti sirieni în 2014.

Pe parcursul emisiunii germane, Alter şi Meinberg şi-au încântat telespectatorii cu intervenţii din studio şi din exterior, dormind extrem de puţin.

În afară de stabilirea noului record, realizatorii TV au avut ca scop şi obţinerea de noi informaţii de cultură generală, respectiv să devină mai deştepţi cu fiecare oră trecută. Ei au vorbit cu peste 100 de invitaţi din domenii diverse, precum ştiinţă, politică, sustenabilitate şi cultură pop.

Transmisiunea online pe canalul lor de YouTube a înregistrat peste 1,8 milioane de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici