Record mondial la sărit în pat

Un lanţ hotelier internaţional vrea să stabilească recordul mondial la sărit în pat, pentru a marca astfel promoţia "Cea mai mare ofertă de cazare gratis din lume", informează un comunicat.

154 afișări
Imaginea articolului Record mondial la sărit în pat

Record mondial la sărit în pat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a marca lansarea promoţiei "Cea mai mare ofertă de cazare gratis din lume", 20.000 de oameni vor sări în paturi gigantice amplasate în mari capitale ale lumii. La Paris, Londra, Shanghai şi New York, mii de oameni vor sări timp de peste 16 ore, pentru a celebra cele cinci milioane de camere gratis şi pentru a stabili recordul mondial la sărit în pat.

O echipă de 100 de muncitori a lucrat timp de cinci săptămâni pentru a construi paturile gigantice, cele 30 de saltele duble şi o pătură care ar putea acoperi 65 de paturi duble normale. Construcţia a necesitat şase tone de oţel, o tonă de lemn şi peste 200.000 de cuie.

Gimnaşti olimpici vor începe să sară în paturile gigantice, la aceeaşi oră, în toată lumea, de la est la vest. Astfel, în patul gigantic amplasat în Century Square din Shanghai (China) va sări Jiang Yi Qi, campioana mondială en titre la sărituri sincron la trambulină, în timp ce acelaşi lucru îl vor face, în La Place de la Défense din Paris, Marina Ducroux, campioană mondială la sărituri la trambulina în 2007, şi David Martin, de patru ori campion în Franţa la sărituri la trambulină. În patul amplasat în Covent Garden din Londra, săriturile vor fi executate de Jamie Moore şi James Higgins, membri ai echipei olimpice a Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice din 2012, în timp ce în cel din Bryant Park (New York), săriturile vor fi executate de Shawn Johnson, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2008 la probele de balance beam şi cu argint la proba de individual all-round.

Evenimentul este marcat şi la Bucureşti, la Hotelul InterContinental, în holul căruia a fost amplasat un pat. În condiţiile în care recepţionerii şi ospătarii vor purta pijamale, papuci şi scufii de dormit, oaspeţii vor fi încurajaţi să întrebe despre ce e vorba sau chiar să sară în pat şi să se bată cu perne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici