RECORD The Beatles, doborât de trupa One Direction - VIDEO

Grupul One Direction a doborât un record deţinut de multe decenii de trupa The Beatles, devenind formaţia cu cel mai mare număr - cinci - de single-uri de pe acelaşi album care au debutat în Topul 10 american, informează contactmusic.com.

724 afișări
Imaginea articolului RECORD The Beatles, doborât de trupa One Direction - VIDEO

RECORD The Beatles, doborât de trupa One Direction (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Cântecul "Perfect", cel mai recent single al grupului One Direction, a debutat pe locul al 10-lea în Billboard Hot 100, devenind cel de-al cincilea single al formaţiei britanice care a debutat în Top 10 New Entry.

Precedentul record era deţinut de trupa The Beatles, care a avut patru astfel de single-uri.

În privinţa clasamentului general, ce include atât artişti solo, cât şi trupe, recordul este deţinut de cântăreaţa americană Taylor Swift, care are 12 piese ce au debutat în topul 10 al Billboard Hot 100.

One Direction este un grup pop înfiinţat în 2010, atunci când Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan şi Liam Payne au participat individual la emisiunea-concurs "X Factor" din Marea Britanie. Grupul britanic, printre ale cărui hituri se numără piese precum "Story Of My Life" şi "Live While We're Young", se bucură de un succes uriaş în rândul adolescenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici