"Regatul"/ "The Kingdom", pe primul loc în box office-ul românesc

Premiera "Regatul" / "The Kingdom", un film de acţiune despre anchetarea unui atentat împotriva unor civili americani din Arabia Saudită, s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 96.034 de lei, în săptămâna 19 - 25 noiembrie, potrivit datelor Agenţiei Champions.

2 afișări
Imaginea articolului "Regatul"/ "The Kingdom", pe primul loc în box office-ul românesc

"Regatul"/ "The Kingdom", pe primul loc în box office-ul românesc

"Regatul"  a fost văzut, în prima săptămână de când rulează în cinematografele româneşti, de 5.305 de spectatori.

Un atentat sângeros comis împotriva occidentalilor face peste 100 de morţi şi 200 de răniţi printre angajaţii companiei petroliere Gulf Oasis şi familiile acestora. În timp ce birocraţii de la Washington discută despre "drept de ingerinţă" şi "teritorialitate", agentul FBI Ronald Fleury şi membrii secţiei sale de intervenţie negociază un discret voiaj de cinci zile în Arabia Saudită, pentru a-l indentifica pe creierul atentatelor.

Comedia romantică "Cât durează o căsnicie" / "The Heartbreak Kid",  cu Ben Stiller în rolul principal, a ajuns pe locul al doilea în preferinţele spectatorilor, având încasări de 119.962 de lei. În cele trei săptămâni de prezenţă în sălile de cinema, pelicula a obţinut 705.339 de lei şi a fost văzut de 52.125 de spectatori.

Pe cea de-a treia poziţie a box office-ului românesc s-a plasat o altă premieră, "Sidney White şi cei şapte tocilari"/ "Sidney White".  Varianta modernă a poveştii clasice "Albă ca Zăpada", în care personajul principal merge la colegiu, a avut încasări de 50.019 de lei, în săptămâna 19 - 25 noiembrie, filmul aducând în cinematografe 3.545 de spectatori.

"The Invasion"/ "Invazia", o dramă cu Nicole Kidman, a coborât o poziţie în box office-ul românesc, pe locul patru, având încasări de 80.359 de lei. În cele două săptămâni de când rulează pe ecrane, "Invazia" a strâns 150.997 de lei.

Pe locul cinci s-a clasat  "Taxi 4", în regia lui Gerard Krawczyk, care-l are drept protagonist pe celebrul Samy Naceri, în rolul unui criminal belgian căutat în toată Europa. Filmul, cel de-al patrulea din celebra saga imaginată de Luc Besson, a avut încasări, săptămâna trecută, de 54.410 lei, producţia fiind văzută de 3.831 de spectatori. "Taxi 4" a încasat, în două săptămâni, 129.743 de lei.

Conform agenţiei Champions, weekend-ul trecut, 31.290 de persoane au trecut pragul sălilor de cinematograf, încasările ajungând la 459.729 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici