Regină a frumuseţii în Columbia, lideră a unei reţele internaţionale de trafic de droguri

Poliţiştii argentinieni au arestat o fostă regină a frumuseţii din Columbia, acuzată că ar fi lidera unei reţele internaţionale de trafic de droguri în care ar fi implicate cel puţin şapte fotomodele de lenjerie intimă, informează The Independent.

49 afișări
Imaginea articolului Regină a frumuseţii în Columbia, lideră a unei reţele internaţionale de trafic de droguri

Regină a frumuseţii în Columbia, lideră a unei reţele internaţionale de trafic de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angie Sanclemente Valencia a fost reţinută într-un hostel pentru tineret din Buenos Aires, miercuri, fiind acuzată că recruta fotomodele de lenjerie intimă care transportau droguri de milioane de lire sterline din America de Sud în Europa.

Cinci luni mai devreme, o tânără de 21 de ani, presupusă membră a grupării, a fost reţinută pe aeroportul din Cancun, având în valiza sa 55 de kilograme de cocaină. Incidentul a dus la arestarea altor şase tinere fotomodele, dintre care unele au identificat-o pe Sanclemente Valencia, câştigătoare a competiţiei Regina Cafelei Columbiene, drept capul reţelei.

Femeia ar fi iubita unui lider al traficanţilor de droguri mexicani, cunoscut drept "Monstrul".

Mama tinerei, Jeanette, a declarat că fiica ei nu este traficantă de droguri şi că ceea ce i se întâmplă este rezultatul unui complot.

Poliţiştii au prins-o pe Angie Sanclemente Valencia după ce au urmărit-o până la hostelul din Buenos Aires. Femeia tocmai aterizase în capitala argentiniană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici