Regina Elisabeta a Angliei a postat pe Linkedin o propunere de job. Salariul oferit de Palatul Buckingam

Regina Elisabeta a Angliei a postat o propunere de job pe Linkedin în care se caută un specialist pentru gestionarea conturilor de social-media ale Maiestăţii Sale, pentru o sumă impresionantă, relatează New York Times

5518 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a Angliei a postat pe Linkedin o propunere de job. Salariul oferit de Palatul Buckingam

Regina Elisabeta a Angliei a postat Linkedin o propunere de job. Surprinzătoarea sumă oferită de Buckingam

Regina Elisabeta a Angliei, în vârstă de 93 de ani  a postat pe Linkedin o propunere de job în care se caută un specialist care să menţină în atenţia publicului prezenţa Maiestăţii Sale pe social-media, relatează New York Times.

Jobul este remunerat cu suma de 50.000 de lire pe an şi, în primele 24 de ore de la postare, au aplicat deja 45 de persoane. Programul de lucru se desfăşoară de Luni până Vineri, iar prânzul este gratuit.

Se crede că monarhia britanică doreşte să-şi îmbunătăţească imaginea în urma scandalului cauzat de legătura Prinţului Andrew cu Jeffrey Epstein, care a fost acuzat de trafic de carne vie, înainte să se sinucidă în August, anul acesta.  

„Familia regală face eforturi pentru a fi cât mai proactivă în relaţia sa cu mass-media. Această strategie a fost dezvoltată înainte de începerea scandalului Epstein şi are drept scop atingerea unor obiective mult mai urgente”, a declarat profesorul Arianne Chernock, din cadrul Boston University.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici