Regina Elisabeta i-a acordat prinţului William un nou titlu după retragerea lui Harry şi a lui Meghan din Familia Regală

Regina Elisabeta i-a acordat prinţului William un nou titlu: Lord Înalt Comisar al Adunării Generale a Bisericii Scoţiei, relatează People.com.

7784 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta i-a acordat prinţului William un nou titlu după retragerea lui Harry şi a lui Meghan din Familia Regală

Sursa: Profimedia Images

Prinţul William, în vârstă de 37 de ani, poartă şi titlurile The Duce de Cambridge şi Conte de Strathearn (titlu scoţian, conferit în ziua nunţii sale din 2011), iar de acum va avea încă un nume cu care să se poată mândri, arată People.
 
Conform unui anunţ guvernamental publicat sâmbătă, prinţul William va folosi acest nume în noul său rol de „reprezentant personal al Suveranului la Adunarea Generală Anuală a Bisericii Scoţiei”. Din această poziţie, ducele de Cambridge va susţine discursuri la deschiderea şi închiderea Adunării, dar va efectua şi alte îndatoriri oficiale.
 
Englezii consideră că William a fost astfel răsplătit, întrucât a trecut doar o săptămână de la anunţul reginei, potrivit căruia titlurile regale ale ducelui şi ducesei de Sussex au fost retrase. Scandalul „Megxit” ar fi pus monarhia britanică într-o poziţie stânjenitoare, astfel încât noul titlu ar ajuta la reconsolidarea demnităţii regale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici