Regina Elizabeth a II-a s-a plimbat pentru prima dată în viaţa ei cu o autorulotă

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii s-a plimbat pentru prima dată în viaţa ei cu o autorulotă şi, potrivit declaraţiilor sale, a apreciat foarte mult această experienţă, care a avut loc joi în oraşul Bristol.

332 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth a II-a s-a plimbat pentru prima dată în viaţa ei cu o autorulotă

Regina Elizabeth a II-a (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Te simţi ca şi cum ai fi acasă!", le-a mărturisit suverana britanică apropiaţilor săi.

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 86 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, duce de Edinburgh, în vârstă de 91 de ani, au parcurs aproximativ 200 de metri la bordul unui model Approach SE 760, fabricat de compania Bailey din Bristol, care este liderul acestui segment de pe piaţa auto din Marea Britanie.

Potrivit palatului Buckingham, regina Angliei nu urcase niciodată la bordul unei autorulote.

Vehiculul, de un alb imaculat, botezat "Mavis", a plimbat cuplul regal britanic pe o distanţă de circa 200 de metri în jurul uzinei din Bristol. Acest model este echipat cu plită de gătit cu gaz, un cuptor, un aparat cu microunde, un frigider, o toaletă, un duş, sistem de încălzire centrală şi un CD player.

Cuplul regal s-a declarat "impresionat de vehicul şi de toate echipamentele acestuia", a spus Nick Howard, directorul executiv al companiei Bailey din Bristol, care i-a acompaniat pe suverana britanică şi pe soţul ei în acea plimbare.

"Regina a spus că în autorulotă te simţi ca acasă", a adăugat el.

"Ducele ne-a dat câteva sfaturi despre amplasarea elementelor din interior. A spus că a transformat în trecut unul dintre vehiculele sale pentru cai pentru a instala cuşete în el. A mai spus că paturile ar trebui să fie dispuse pe lungime, nu pe lăţime, pentru a facilita accesul", a continuat Nick Howard.

Şoferul care a condus acea autorulotă se numeşte Paul Royall.

La plecare, prinţul Philip a remarcat în rândurile angajaţilor un bărbat, Stephen Brock, care avea multe lănţişoare din aur în jurul gâtului.

După această vizită, el a declarat presei locale: "Prinţul s-a oprit şi m-a întrebat: «Nu aveţi încredere în bănci?». Eu am râs şi i-am spus: «Îmi place aurul meu»".

Cuplul regal britanic a vizitat apoi teatrul Old Vic din Bristol, care a fost renovat recent, şi a asistat timp de 10 minute la o repetiţie pentru spectacolul "Peter Pan".

Regina Elizabeth a II-a şi prinţul Philip au sărbătorit marţi împlinirea a 65 de ani de căsătorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici