Regizor rus premiat cu Oscar, adept al teoriilor conspiraţioniste: "Bill Gates vrea să implanteze microcipuri de control oamenilor prin vaccinare"

  • Faimosul regizor rus Nikita Mikhalkov, câştigător al unui premiu Oscar, este adeptul unei teorii conspiraţioniste bizare
  • Mikhalkov a afirmat că miliardarul Bill Gates intenţionează să microcipeze oamenii prin vaccinare
  • Mikhalkov a câştigat Oscarul, precum şi alte numeroase premii în cinematografie
  • Regizorul rus nu aduce nicio dovadă
8887 afișări
Imaginea articolului Regizor rus premiat cu Oscar, adept al teoriilor conspiraţioniste: "Bill Gates vrea să implanteze microcipuri de control oamenilor prin vaccinare"

Regizor premiat cu Oscar, adept al teoriilor conspiraţioniste: "Bill Gates vrea să implanteze microcipuri de control oamenilor prin vaccinare"

Cunoscutul cineast rus Nikita Mikhalkov, câştigâtor al unui premiu Oscar pentru cel mai bun film străin în 1995, cu titlul Soare înşelător (Burnt by the sun), susţine o teorie a conspiraţiei. Mikhalkov arată către miliardarul Bill Gates, despre care spune că vrea să microcipeze oamenii prin vaccinare.
 
Mikhalkov a afirmat la Besogon TV, un program al postului Rossiya 24, că vaccinarea este de fapt un pretext pentru controlul oamenilor prin obţinerea informaţiilor lor biologice.
 
"Patentul 060606 este cumva alarmant. Probabil înţelegeţi asta, nu? Este o coincidenţă sau o selecţie internaţională a unui simbol care face trimitere la Apocalipsa lui Ioan, în care numărul 666 este numărul bestiei?", a spus Mikhalkov.
 
Cunoscutul regizor a vorbit la postul TV despre controlul divizarea societăţii şi controlul elitelor cu ajutorul tehnologiei, numindu-l, printre alţii, pe Herman Gref, şeful băncii de stat Sberbank, drept "un suporter al digitalizării societăţii".
 
Controversata ieşire a lui Mikhalkov a strâns 700.000 vizualizară în mai puţin de o zi.
 
În ultima perioadă, miliardarul Bill Gates a devenit ţinta atacurilor iubitorilor teoriilor conspiraţioniste şi a site-urilor care promovează fake news.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici