Relaţii ciudate care nu au rezistat la Hollywood - GALERIE FOTO

Brad Pitt şi Christina Applegate, Tom Cruise şi Cher, Drew Barrymore şi Tom Green sau Scarlett Johansson şi Josh Hartnett se numără printre cuplurile din lumea mondenă internaţională care au avut mai mult decât o relaţie de prietenie, fără a fi însă şi una de durată.

1173 afișări
Imaginea articolului Relaţii ciudate care nu au rezistat la Hollywood - GALERIE FOTO

În 1988, Brad Pitt a avut o relaţie cu Christina Applegate

În 1988, Brad Pitt a avut o relaţie cu Christina Applegate, care în acel moment se bucura de un imens succes datorită serialului "Familia Bundy". Actriţa a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct relaţiei.

"Făceam parte din acelaşi grup de prieteni şi am decis să depăşim nişte limite", a declarat Christina Applegate. "Am fost împreună la MTV Awards şi am scăpat de el! Am plecat cu altcineva", a mai adăugat actriţa.

Brad Pitt are o relaţie cu Angelina Jolie din 2004, de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor.

În urmă cu doi ani, Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer mamar. Ea a câştigat admiraţia editorilor revistei People, după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre lupta cu cancerul mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnalişti să o desemneze lider al topului celor mai frumoşi 100 de oameni din lume pe 2009.

Tot în anii '80, Tom Cruise a avut o relaţie cu Cher. "A fost demult, cu mult timp în urmă, şi niciunul dintre noi nu a vorbit vreodată despre asta şi nu înţeleg de ce", a mărturist cântăreaţa. "L-am iubit, era incredibil", a adăugat Cher.

Tom Cruise este căsătorit cu Katie Holmes din noiembrie 2006, cu care are o fetiţă, Suri. Celebrul actor american mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Justin Timberlake şi Fergie au avut o relaţie în 2001, când cântăreaţa era cunoscută ca Stacy Ferguson şi făcea parte din formaţia Wild Orchid, iar Timberlake era în 'Nsync.

"Nu a fost o relaţie de lungă durată", a declarat Fergie pentru Courier Mail. "El avea 16 ani şi eu 23. A fost înainte de relaţia serioasă pe care a avut-o cu Britney (Spears - n.r.)", a mai precizat cântăreaţa.

Recent, Justin Timberlake a primit titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard. Onoarea este rezervată actorilor care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de divertisment.

Sâptămâna trecută, foxnews.com a scris că Fergie de la Black Eyed Peas are cel mai dorit corp de la Hollywood.

Înainte de a se mărita cu actorul Ryan Reynolds, Scarlett Johansson a avut o relaţie cu Josh Hartnett, în timp ce filmau în 2006 pentru pelicula "Black Dahlia". Relaţia nu a fost una de durată din cauza programului încărcat pe îl aveau cei doi actori.

"La sfârşitul zilei eram oameni obişnuiţi, şi nu a mers", a declarat actorul, care a adăugat că despărţirea a fost "dureroasă".

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au căsătorit în 2008. Anul trecut, Ryan Reynolds a declarat că doreşte să adopte un copil pentru că unul dintre fraţii săi a fost adoptat.

Actorul a jucat în ultimii ani în filmul "Sin City", de Robert Rodriguez, Frank Miller şi Quentin Tarantino, în "Dulcele sărut al Daliei", de Brian de Palma, şi în "30 Days of Night", de David Slade. De asemenea, Hartnett a jucat rolul unui ţigan nomad în lungmetrajul "Bunraku", în regia şi după scenariul lui Guy Moshe, care s-a filmat în România, la Studiourile MediaPro. Distribuţia filmului este completată de Demi Moore şi Woody Harrelson.

Drew Barrymore nu numai că a avut o relaţie cu Tom Green, dar s-a şi căsătorit cu el în 2001, fiind consideraţi unul dintre cele mai ciudate cupluri din lumea mondenă internaţională. Deloc surprizător, cei doi s-au despărţit după şase luni de căsnicie.

Recent, Barrymore, care a debutat ca regizor cu pelicula "Whip It!", crede că se va retrage în spatele camerei de filmat atunci când bătrâneţea va începe să-şi lase amprenta asupra imaginii ei. Agenţia de presă Reuters scria într-o cronică despre filmul regizat de actriţă, prezentat la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, că reprezintă un remarcabil debut în regia de film.

Jennifer Aniston s-a întâlnit timp de o săptămână în 1995 cu Adam Duritz, solistul formaţiei Counting Crows.

"Sunt unii oameni cu care visezi să ai o relaţie", a declarat Duritz. "Apoi, când se împlineşte, te gândeşti. Uau, asta nu e vacanţa care credeam că o să fie. Nu aici aş vrea să îmi petrec vacanţa ", a adăugat Adam Duritz

Recent, actriţa a ocupat prima pagină a ziarelor americane datorită unei fotografi în care a apărut pe coperta revistei W alături de actorul Gerard Butler. Cei doi au petrecut împreună două zile într-un deşert unde au realizat un set de fotografii incendiare. Presa americană continuă să afirme că cei doi actori ar avea o relaţie secretă.

Jennifer Aniston, mult timp descrisă drept "fata din vecini preferată de americani", apare în fotografia de pe copertă purtând lenjerie sexy, iar scoţianul Gerard Butler apare în uniforma poliţiştilor din New York.

Deşi au fost consideraţi "un cuplu ciudat" în anii '80, Brooke Shields a spus că relaţia pe care a avut-o cu Michael Jackson a fost o relaţie de prietenie "naturală". Chiar dacă regele pop a susţinut în autobiografia apărută în 1988 că ar fi fost mai mult decât o relaţie de prietenie, actriţa a continuat să spună că au fost doar prieteni.

"Se crease între noi o legătură, poate pentru că amândoi înţelegeam cum este să te afli în lumina reflectoarelor de când eşti mic", a mărturist Brooke Shields.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie , la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. Recent, Conrad Murray, medicul regelui pop, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere involuntară la un tribunal din Los Angeles. Medicul a pledat nevinovat, el riscând o pedeapsă cu închisoarea de până la patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici