- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (13.02.2013, 13:22)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Reţetă de Valentine's Day: Sânii lui Venus, înveliţi în ciocolată
Un desert ce conţine ingrediente afrodisiace, care încântă papilele gustative, dar şi ochii, perfect pentru a încheia o cină romantică stropită cu şampanie.
502 afișări
Reţetă de Valentine's Day: Sânii lui Venus, înveliţi în ciocolată (Imagine: Shutterstock)
Număr de porţii: 2
Ingrediente:
4 piersici mari (sânii lui Venus)
100 de grame de zahăr pudră
150 de mililitri de sirop de zmeură
80 de grame de ciocolată neagră amară
80 de grame de ciocolată cu lapte
100 de mililitri de smântână
1 linguriţă de esenţă de vanilie
1 lingură de rom
1 vârf de cuţit de scorţişoară
1 vârf de cuţit de piper proaspăt măcinat
40 de grame amestec de fructe uscate (migdale fără coajă, muguri de pin, fistic etc.)
ULTIMELE ȘTIRI
-
Studiu. Schimbările climatice provocate de om au „încetinit rotația Pământului” și ar putea afecta modul în care măsurăm timpul
-
Cresc preţurile în industria prelucrătoare, construcţii şi în comerţ
-
Horia Constantinescu renunţă la şefia ANPC pentru a candida la Primăria Constanţa
-
Pentagonul alocă 20 miliarde dolari pentru dezvoltarea avionului care-l va înlocui pe F-22 Raptor
Mod de preparare:
Într-o cratiţă de inox se pun siropul de zmeură, 500 de mililitri de apă, zahărul pudră. Se aduce rapid la punctul de fierbere, apoi se coboară temperatura şi se lasă la fiert 3 minute. În acest sirop se pun piersicile, se opreşte focul, se acoperă cratiţa cu un şervet din pânză, apoi cu un capac şi se lasă deoparte o oră.
Cele două tipuri de ciocolată se rad şi se pun pe baie de aburi, împreună cu smântâna. Se ia de pe foc după ce ciocolata s-a topit, se adaugă vanilia, scorţişoara, piperul şi se amestecă bine, până ce devine totul fin şi cremos. La final se adaugă romul şi se amestecă din nou.
Fructele uscate se rumenesc câteva minute într-o tigaie, se lasă la răcit şi se toacă mare.
Pe farfurii se pune un strat de cremă. Piersicile - scurse de sirop şi curăţate cu grijă de pieliţă - se dispun câte două pe farfurie. Se decorează cu şuviţe de cremă şi se presară cu fructele uscate.
Se serveşte imediat.
Citește pe alephnews.ro: VIDEO. Primul om cu cip Neuralink în creier joacă „Mario Kart” cu ajutorul device-ului
Citește pe www.zf.ro: Revoltă la Carrefour în România: Cu cât sunt plătiţi angajaţii
Citește pe www.zf.ro: Surpriză de la Kaufland în România. A investit deja peste 1 mil. euro
Citește și: PETRECERI DE VALENTINE'S DAY în Capitală: speed-dating, căsătorii, concerte, cadouri, meniuri personalizate
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Povestea unui fost corporatist care alături de un prieten a creat de la zero propria marcă de bere 100% românească
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta îmi dă energie”
PROSPORT.RO
Ce se întâmplă când bei vin roșu, de fapt. Expertiza surprinzătoare a medicului Vlad Ciurea
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe