Revista Glamour: Fotografie cu un manechin care sparge tiparele

Apariţia unei fotografii cu un fotomodel cu forme generoase în ediţia americană a revistei Glamour a fost salutată şi apreciată de mii dintre cititoarele acestei publicaţii.

1235 afișări
Imaginea articolului Revista Glamour: Fotografie cu un manechin care sparge tiparele

Revista Glamour: Fotografie cu un manechin care sparge tiparele (Imagine: www.glamour.com)

Fotografia, care ilustrează un articol despre cât este de important ca omul să se simtă bine în propria piele, o arată pe Lizzi Miller, în vârstă de 20 ani, un fotomodel cu înălţimea de 1,80 metri şi o greutate de 79 de kilograme, goală, aşezată într-o poziţie care lasă să i se vadă rotunjimile corpului.

Redacţia revistei a primit deja mii de comentarii după apariţia numărului din septembrie, care marchează împlinirea a 70 de ani de la lansarea pe piaţă a publicaţiei.

"După ce am văzut această fotografie, îmi venea să strig pe străzi de bucurie", scria o cititoare a revistei.

"Nu am primit niciodată atâtea comentarii şi reacţii. Ştiam că cititoarele mele vor fi încântate, dar nu m-am aşteptat la o reacţie de o asemenea amploare. Sper că acesta va fi începutul unei revoluţii ", scria pe blogul său Cindi Leive, redactorul-şef al revistei.

Lizzi Miller a fost deja invitată la mai multe emisiuni de televiziune matinale şi peste 200.000 de persoane au citit biografia sa de pe internet.

Tânăra povesteşte că a avut probleme cu greutatea în adolescenţă, după care a reuşit să slăbească 30 de kilograme.

"Am început să îmi iubesc corpul când am văzut şi celebrităţi cu forme generoase, precum Beyonce", a mărturisit Miller.

Revista Glamour este prezentă şi pe piaţa din România, din 2006, fiind editată de publisherul Liberis Publications. Revista Glamour apare şi în Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Olanda, Italia, Spania, Grecia, Franţa, Polonia şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici