Rihanna a pozat topless

Cântăreaţa Rihanna a pozat luna aceasta topless pentru coperta revistei americane GQ, după ce, în urmă cu un an, pe coperta celebrei publicaţii, a apărut la fel de provocator actriţa Jennifer Aniston.

136 afișări
Imaginea articolului Rihanna a pozat topless

Rihanna a pozat topless

Săptămâna trecută, Rihanna povestea presei despre noul ei tatuaj, care reprezintă motto-ul artistei "Niciodată o greşeală, întotdeauna o lecţie".

"Se citeşte «Niciodată o greşeală, întotdeauna o lecţie», şi ăsta este motto-ul meu în viaţă", declara cântăreaţa. "Am vrut să fie scris invers pentru a-l putea citi când mă uit în oglindă", mărturisea artista.

Anul acesta, Rihanna a fost implicată într-unul dintre cele mai mediatizate scandaluri.

În noiembrie, cântăreaţa a rupt tăcerea la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, vorbind despre "umilinţa" simţită atunci când fotografia în care apărea cu faţa plină de contuzii, realizată ca probă la dosar de poliţia americană, a apărut în presă.

La câteva zile după incidentul care a avut loc în februarie, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy, o fotografie în care Rihanna apărea cu chipul tumefiat a fost publicată în presă.

"A fost umilitor. Nu este o fotografie pe care ai dori să o vadă cineva. Am avut impresia că am fost abuzată. Am avut impresia că devenisem un subiect amuzant pe internet, dar toate aceste lucruri se întâmplau în viaţa mea reală", a declarat cântăreaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici