Rihanna se strâmbă şi înjură în faţa mamei sale. Ce reacţie a avut mama vedetei la obrăzniciile fiicei - FOTO

De multe ori comportamentul de fată rea al Rihannei a fost criticat în trecut, ca fiind nepotrivit pentru cineva care este considerat un model pentru tinere. Cu toate acestea, se pare că mama vedetei nu este deloc preocupată de atitudinea fiicei sale.

1538 afișări
Imaginea articolului Rihanna se strâmbă şi înjură în faţa mamei sale. Ce reacţie a avut mama vedetei la obrăzniciile fiicei - FOTO

Rihanna se strâmbă şi înjură în faţa mamei sale. Ce reacţie a avut mama vedetei la obrăzniciile fiicei - FOTO

Monica Braithwaite, aşezată lângă fiica ei, nici nu a clipit în timp ce Rihanna scotea limba şi făcea gesturi indecente în faţa aparatului de fotografiat.

Cele două se aflau la cumpărături, într-un magazin de pantofi, când Rihanna a decis să-şi arate partea de rebelă, potrivit dailymail.co.uk.

Mama Rihannei, departe de a se simţi deranjată de comportamentul lipsit de eleganţă al fiicei, stă impasibilă, în spatele unei perechi de ochelari de soare.

Cântăreaţa şi mama ei se pare că au fost împreună la cumpărături în Beverly Hills pe celebrul Rodeo Drive.

Rihanna a mărturisit recent că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee.

"Cel mai probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă", a povestit cântăreaţa care s-a împăcat recent cu Chris Brown, cu care a avut o relaţie tumultuoasă.

Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. De la debutul ei din 2005, cântăreaţa a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008. Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici