Rihanna va asigura vocea unui personaj dintr-un film produs de DreamWorks Animation

Cântăreaţa Rihanna va asigura vocea unui personaj din filmul de animaţie "Happy Smekday", ce va fi produs de studiourile DreamWorks Animation.

229 afișări
Imaginea articolului Rihanna va asigura vocea unui personaj dintr-un film produs de DreamWorks Animation

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa născută în Barbados pare tot mai hotărâtă să îşi construiască o carieră şi în cinematografie, după debutul ei în calitate de actriţă în thrillerul "Battleship", lansat pe marile ecrane în luna aprilie. Noul ei proiect cinematografic se intitulează "Happy Smekday" şi va fi produs pe baza cărţii pentru copii "The True Meaning Of Smekday" scrisă de Adam Rex, informează contactmusic.com.

Din distribuţia acestui proiect face parte şi actorul Jim Parsons, cunoscut pentru rolul din serialul TV "The Big Bang Theory".

Filmul va fi regizat de Tim Johnson, un cineast experimentat în domeniul producţiilor de animaţie, care a fost coregizor al peliculei "Antz", ce a beneficiat de vocile lui Woody Allen şi Sylvester Stallone.

Filmul "Happy Smekday" va prezenta aventurile lui Tip, un băiat în vârstă de 11 ani, care descoperă că un grup de extratereştri a invadat Pământul, în seara de Crăciun, după ce a fost forţat de o altă rasă extraterestră, foarte agresivă, să îşi părăsească propria planetă.

Pelicula va fi lansată în a doua jumătate a anului 2014.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici