Robbie Williams a cerut-o de soţie pe iubita sa, în direct, la radio

Cântăreţul britanic Robbie Williams a cerut-o de soţie pe iubita sa, actriţa Ayda Field, vineri, în direct la un post de radio din Australia.

33 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a cerut-o de soţie pe iubita sa, în direct, la radio

Robbie Williams a cerut-o de soţie pe iubita sa, în direct, la radio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ayda Field se afla în studioul emisiunii "Kyle and Jackie O", difuzată de postul de radio australian 2DayFM din Sydney, împreună cu Robbie Williams, care îşi promovează în Australia cel mai recent material discografic al său, "Reality Killed the Video Star".

La un moment dat, Jackie Henderson, gazda acestei emisiuni radiofonice, le spunea celor doi invitaţi ai săi că Sydney este renumit pentru faptul că numeroase celebrităţi au ales să îşi ceară partenerele de soţie în timp ce se aflau în acest oraş. În acel moment, Robbie Williams s-a întors spre Ayda Field şi a întrebat-o: "E cineva pe aici cu care ai vrea să te căsătoreşti?".

Ayda Field a spus că aceasta este o întrebare stânjenitoare, după care solistul britanic a întrebat-o cât se poate de direct: "Vrei să te căsătoreşti cu mine?".

După o scurtă pauză, Ayda Field a răspuns: "Da, mă voi căsători cu tine".

Robbie Williams nu avea în acel moment un inel pentru a-l oferi iubitei sale, cu care are o relaţie de peste doi ani, iar Jackie Henderson i-a oferit lui Williams propriul ei inel, cu o montură în forma unei broaşte, care a ajuns astfel pe degetul inelar al Aydei.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie, evenimentul fiind precedat de un concert al starului britanic, pe 21 octombrie, la festivalul BBC Electric Proms.

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici