Robbie Williams nu a primit permisiunea de a concerta în Dubai

Cântăreţul britanic Robbie Williams nu a primit permisiunea de a susţine un concert în Dubai, în timpul unor curse de cai, pentru că sperie animalele.

2 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams nu a primit permisiunea de a concerta în Dubai

Robbie Williams nu a primit permisiunea de a concerta în Dubai

Şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, actualul lider al Dubai-ului, a respins cererea autorului hitului "Feel" pentru că, anul trecut, caii de curse s-au speriat din cauza spectacolului susţinut de Williams, informează femalefirst.co.uk.

Preşedintele Dubai Racing Club, Frank Gabriel, a declarat: "Concertul a afectat starea de spirit şi performanţele cailor de curse. Acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată".

Şeicul Mohammed este celebru pe plan internaţional în domeniul creşterii cailor de curse. Anual, şeicul găzduieşte Cupa Mondial din Dubai, cel mai scump eveniment de gen.

Robbie a primit suma de 1 milion de lire sterline (1,4 milioane de euro) pentru un concert susţinut în timpul unor curse de cai care a avut loc în aprilie 2006.

Robbie Williams nu este singurul artist care sperie caii cu muzica sa.

În iulie 2007, locaţia unui concert pe care Rolling Stones l-a susţinut în Serbia a fost schimbată de teamă că zgomotele puternice vor speria caii dintr-o crescătorie din apropiere.

Activiştii pentru drepturile animalelor au protestat faţă de planul de a seda cele aproximativ 300 de animale în timpul concertului care urma să aibă loc la hipodromul din Belgrad.

În cele din urmă, concertul a fost mutat într-un parc din Belgrad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici