Robbie Williams spune că va renunţa la turnee

Cântăreţul britanic Robbie Williams spune că va renunţa la turnee, pentru că nu mai poate face faţă drumurilor lungi şi pentru că ultima serie de concerte, încheiată în 2006, aproape l-a ucis, informează thesun.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams spune că va renunţa la turnee

Robbie Williams spune că va renunţa la turnee

Aspectul fizic actual al autorul hitului "Rudebox" lasă cumva de dorit, deoarece Williams s-a îngrăşat destul de tare.

Potrivit sursei citate, cântăreţul a declarat că nu intenţionează să mai plece în turneu în viitorul apropiat şi că, probabil, anul acesta nu va mai lansa nici un album.

Williams, care locuieşte la Los Angeles, spune că este tentat să renunţe definitiv la muzică.

"S-ar putea să nu mai scot niciun album anul acesta şi în mod sigur nu va fi niciun turneu în viitorul apropiat. La naiba, ultimul aproape că m-a ucis", a spus Robbie fanilor săi.

Williams a mai spus că singurul lucru pe care ar putea să-l facă este să lanseze online piese de-ale lui mai proaste şi apoi să lanseze un album nou în 2009. "Ceea ce înseamnă că nu mă veţi mai vedea multă vreme pe scenă. Îmi pare rău, băieţi", a adăugat cântăreţul.

"Ţin să spun că îmi place din ce în ce mai mult să stau departe de ochii publicului. Din nefericire, am o poftă nebună de a scoate câte trei albume pe an", a mai spus Williams.

Cântăreţul britanic a părăsit Take That în 1995 pentru o carieră solo. El s-a bucurat de un imens succes cu numeroase albume şi hituri precum "Millennium", "She's the One", "Rock DJ", "Eternity", "Somethin' Stupid" (alături de Nicole Kidman) sau "Radio". Însă la începutul acestui an, după încheierea unui turneu mondial, Robbie Williams a fost internat la dezintoxicare pentru dependenţă de cofeină şi medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici