Robbie Williams vrea să adopte doi copii din Haiti

Cântăreţul britanic Robbie Williams intenţionează să adopte doi copii din Haiti, artistul anunţându-şi planurile după ce a vizitat insula devastată de un seism foarte puternic, în luna ianuarie, informează mirror.co.uk.

45 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să adopte doi copii din Haiti

Robbie Williams vrea să adopte doi copii din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am vrut să fac adopţiile imediat ce am ajuns în Haiti. Se instalează subit un sentiment de vinovăţie când ajungi într-un loc ca acela. Dar sunt câteva lucruri pe care vreau să le fac înainte de acest pas", a declarat Robbie Williams.

"Cel mai probabil o să am, mai întâi, proprii mei copii şi apoi aş vrea să adopt încă doi. E ceva ce am discutat. Este o perspectivă, nu ştiu exact când se va materializa", a mai spus cântăreţul.

În prezent, Robbie Williams este logodit cu actriţa americană Ayda Field.

După ce a părăsit trupa Take That, în 1995, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Penultimul album solo al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an. Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie 2009.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Anul trecut, în noiembrie, Robbie Williams şi-a surprins iubita, cerând-o de nevastă în direct la un post australian de radio. La începutul acestui an au apărut primele zvonuri privind o posibilă logodnă a celor doi, încheiată în timpul sărbătorilor de iarnă, deşi cântăreţul a negat că acest lucru s-ar fi întâmplat.

La începutul lunii mai, Robbie Williams le-a cerut avocaţilor săi să redacteze un contract prenupţial, care stipulează felul în care sunt împărţite bunurile unui cuplu după divorţ, în cazul în care posibila sa căsătorie cu actriţa Ayda Field se va destrăma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici