Robert De Niro, în primul său film realizat după benzi desenate

Robert De Niro ar putea să apară în curând în primul său film realizat după benzi desenate, producţia Marvel "Joker", în care Joaquin Phoenix interpretează personajul principal, arată The Hollywood Reporter.

438 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro, în primul său film realizat după benzi desenate

Robert De Niro, în primul său film realizat după benzi desenate

Cunoscutul actor este în negocieri pentru un rol în pelicula "Joker", realizată de Warner Bros.

Filmul ar urma să fie regizat de Todd Phillips, cunoscut pentru seria de succes "Marea mahmureală/ The Hangover". Regizorul a scris şi scenariul producţiei, alături de Scott Silver, recomandat de contribuţiile sale scenaristice la "8 Miles" şi "The Fighter".

Personajul lui De Niro ar urma să apară în oraşul Gotham undeva la începutul anilor '80, fiind gazda unui talk show care joacă un rol important în originea lui Joker, interpretat de Joaquin Phoenix.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici