Robert De Niro, într-un film de televiziune despre viaţa unui antrenor de fotbal american

Actorul american Robert De Niro va interpreta rolul antrenorului de fotbal american Vince Lombardi, într-un film de televiziune produs de postul ESPN în colaborare cu National Football League (NFL), informează accesshollywood.com.

166 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro, într-un film de televiziune despre viaţa unui antrenor de fotbal american

Robert De Niro, într-un film de televiziune despre viaţa unui antrenor de fotbal american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul acestui proiect, intitulat "Lombardi", va fi scris de Eric Roth, scenaristul lungmetrajului "Forrest Gump".

"Lombardi" se va concentra asupra anilor 1960, când renumitul antrenor a reuşit să relanseze echipa Green Bay Packers din statul american Wisconsin. Într-un interval de nouă ani, Green Bay Packers, sub conducerea lui Vince Lombardi, a câştigat de cinci ori titlul NFL.

Vince Lombardi a murit în 1970, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer.

Filmul va fi difuzat în Statele Unite ale Americii în săptămâna care precede finala Super Bowl din februarie 2012.

Robert De Niro a putut fi văzut pe marile ecrane în 2009 în comedia "Everybody's Fine", alături de Drew Barrymore, Kate Beckinsale şi Sam Rockwell. De Niro traversează din nou o perioadă prolifică în carieră, actorul american având deja programate alte trei filme: "Little Fockers", "Machete" şi "Stone".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici