Robert de Niro, într-un nou rol de mafiot

Veteranul Robert de Niro va juca din nou într-un film a cărui acţiune evoluează în lumea sindicatului crimei organizate, o adaptare pentru marele ecran a romanului "The Winter of Frankie Machine" de Don Winslow, care va fi regizat de Michael Mann.

3 afișări
Imaginea articolului Robert de Niro, într-un nou rol de mafiot

Robert de Niro, într-un nou rol de mafiot

Potrivit variety.comRobert de Niro  va relua tipul de personaj mafiot care l-a consacrat şi va încarna un asasin plătit al Mafiei care, în momentul în care vrea să "iasă la pensie", se vede nevoit să-şi reia serviciul pentru a-i elimina pe cei care îi vor pielea.

De Niro va produce filmul prin intermediul companiei sale Tribeca Films pentru studiourile Paramount.

O primă versiune a scenariului filmului a fost scrisă de duetul Brian Koppelman şi David Levien ("Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Juriul", "Quinta regală").

Iniţial, s-a spus că filmul va fi regizat de Martin Scorsese dar, în cele din urmă, acest post a revenit lui Michael Mann, un obişnuit al superproducţiilor de acţiune, care face din nou echipă cu Robert de Niro după hitul "Obsesia" (1995).

Momentul în care vor începe filmările la această producţie nu a fost deocamdată dat publicităţii.

În ultimii ani, De Niro s-a ferit să mai joace roluri de mafioţi, deşi acest lucru este o parte definitorie a carierei sale: "Crimele din Mica Italie" (1973), "Băieţi buni" (1990) etc. Actorul a făcut însă o excepţie după ce a citit romanul lui Don Winslow, cu mult înainte ca acesta să fie publicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici