Robert de Niro, într-un remake al comediei "La Bonne année"

Veteranul cinematografiei americane Robert de Niro ar putea juca într-un remake al comediei dramatice "La Bonne année", care a fost realizată în 1973, preluând rolul pe care l-a jucat în filmul original actorul italian Lino Ventura, informează allocine.fr.

1 afișare
Imaginea articolului Robert de Niro, într-un remake al comediei "La Bonne année"

Robert de Niro, într-un remake al comediei "La Bonne année"

Filmul va fi produs de compania deţinută de Robert de Niro, Tribeca Productions.

Filmul prezintă povestea unui gangster care pregăteşte împreună cu complicele său "primul jaf psihologic din istorie". Alături de bijuteria unde va avea loc jaful se găseşte un magazin de antichităţi condus de o femeie frumoasă de care se îndrăgosteşte banditul. O poveste de dragoste începe între gangsterul simpatic şi lipsit de rafinament şi femeia cultivată şi independentă, care descoperă că îşi doreşte o iubire simplă şi sinceră. Şase ani mai târziu, gangsterul iese din închisoare şi o caută pe fosta sa iubită.

În filmul original au jucat Lino Ventura, Charles Gérard şi Françoise Fabian.

Nu se cunoaşte încă data la care vor începe filmările.

Un remake al aceluiaşi film, cu Peter Falk în rolul principal, a fost turnat în 1987.

De Niro repetă astfel experienţa unui remake american al unui film francez după ce, la începutul lunii ianuarie, a confirmat că va juca într-un remake hollywoodian după "36 Quai des orfèvres". Alături de el, în film va mai juca George Clooney. Filmul original, în regia lui Olivier Marchal, i-a avut în distribuţie pe Gerard Depardieu şi Daniel Auteuil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici