Robert de Niro şi Mel Gibson - împreună în "Edge of Darkness"

Superstarurile hollywoodiene Mel Gibson şi Robert de Niro vor juca pentru prima dată împreună într-un film, în thriller-ul "Edge of Darkness", în regia lui Martin Campbell.

34 afișări
Imaginea articolului Robert de Niro şi Mel Gibson - împreună în "Edge of Darkness"

Robert de Niro şi Mel Gibson - împreună în "Edge of Darkness"

Lungmetrajul, regizat de Martin Campbell, autorul filmului "Casino Royale", este o adaptare a unei miniserii realizate tot de cineast, produsă de postul de televiziune BBC în 1985, informează allocine.fr.

Scenariul filmului este semnat de William Monahan, recompensat cu un premiu Oscar pentru filmul "Cârtiţa", în regia lui Martin Scorsese.

În film, Gibson va juca rolul unui poliţist a cărui fiică, activistă pentru drepturile omului, este ucisă. Poliţistul va începe o anchetă care va duce la descoperirea unui sistem corupt ce a provocat moartea fiicei sale.

Robert de Niro va juca rolul unui agent care are ca misiune să şteargă probele în acest caz, ce ar dovedi implicarea guvernului american.

Filmările vor începe în această lună, la Boston, lungmetrajul urmând a fi lansat în 2009.

Acesta este primul rol major al lui Mel Gibson într-un film care nu este regizat de el, de la "Semne" (2002), în regia lui M. Night Shyamalan, unde a apărut alături de Joaquin Phoenix, şi "Am fost cândva soldaţi... şi tineri" (2002). Gibson, recompensat cu premiul Oscar pentru filmul "Braveheart - Inimă neînfricată" (1995), a declarat în 2006 că se gândeşte să renunţe la actorie pentru că preferă munca de regizor. În ultimii ani, Gibson, în vârstă de 52 de ani, a lansat ca regizor două superproducţii de succes, care au fost şi foarte controversate, "Patimile lui Hristos" (2004) şi "Apocalypto" (2006).

De cealaltă parte, Robert de Niro va juca în "Everybody's Fine", un remake al dramei "Stanno tutti bene" realizată în 1990 de regizorul italian Giuseppe Tornatore. Robert De Niro reia, în acest lungmetraj, rolul pe care l-a jucat, în filmul original, actorul italian Marcello Mastroianni. Veteranul actor urmează să-şi lanseze, în septembrie, filmul de acţiune "Righteous Kill", în care apare alături de Al Pacino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici