Robert Downey Jr. a pus capăt unui interviu TV, în mod brusc, după o întrebare de ordin personal

Actorul american Robert Downey Jr., protagonistul francizei "Iron Man", a pus capăt unui interviu TV, în mod brusc, miercuri, după o întrebare de ordine personal, informează contactmusic.com.

674 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. a pus capăt unui interviu TV, în mod brusc, după o întrebare de ordin personal

Robert Downey Jr. a pus capăt unui interviu TV, în mod brusc, după o întrebare de ordin personal (Imagine: HEPTA)

Starul hollywoodian, în vârstă de 50 de ani, intervievat de jurnalistul britanic Krishnan Guru-Murthy, prezentator al postului Channel 4, a vorbit despre următorul lui film, "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron", însă a întrerupt, brusc, acea discuţie şi a părăsit studioul de televiziune după o întrebare de ordin personal. "Discuţia de aici începe să semene cu cele din emisiunile prezentate de Diane Sawyer", a spus Robert Downey Jr., înainte de a ieşi din emisiune, referindu-se la stilul jurnalistic caracteristic al prezentatoarei TV americane.

Cu toate acestea, totul părea să se desfăşoare aşa cum era prevăzut în prima parte a interviului, Krishnan Guru-Murthy adresându-i starului hollywoodian o serie de întrebări despre personajul Iron Man, despre calităţile pe care trebuie să le aibă actorul care joacă acel rol şi dacă actorul citea în copilărie reviste şi volume de benzi desenate.

Dar, la jumătatea interviului, Krishnan Guru-Murthy a schimbat subiectul şi a început să îi adreseze actorului întrebări despre o declaraţie dată de acesta cotidianului The New York Times în urmă cu mai mulţi ani, în care vorbea despre încarcerarea sa, despre fosta lui dependenţă de droguri şi alcool, despre simpatiile sale politice şi despre viaţa sa de familie.

Iniţial, Robert Downey Jr. a răspuns relaxat la prima întrebare, dar a devenit puţin cam iritat după cea de-a doua, întrebându-l pe jurnalistul britanic: "Promovăm un film aici sau ce facem?". După cea de-a treia, starul l-a avertizat în mod direct pe Krishnan Guru-Murthy: "Încep să sar deja aici pe călcâie - aşadar, ai face bine să treci la următoarea întrebare".

Jurnalistul britanic a formulat ultima sa întrebare în felul următor: "Îţi pun întrebări despre trecut, pentru că ai vorbit în alte interviuri despre relaţia ta cu tatăl tău şi despre rolul pe care acea relaţie l-a avut în toate perioadele întunecate prin care ai trecut, marcate de droguri, alcool şi alte lucruri. Mă întreb dacă ai scăpat de toate aceste lucruri sau dacă...".

Robert Downey Jr. l-a întrerupt pe jurnalistul britanic, întrebându-l cu bruscheţe: "Îmi pare rău, dar ce facem noi aici?". Apoi, starul hollywoodian şi-a scos lavariera şi a părăsit studioul TV.

Lungmetrajul "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron" a avut de curând premiera nord-americană şi va ajunge în cinematografele din România pe 24 aprilie. Primul film din această serie, "Răzbunătorii/ The Avengers", lansat în 2012, a reprezentat un succes de casă formidabil, generând încasări de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider", "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele două pelicule din seria "Sherlock Holmes" şi filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers".

În 2014, Robert Downey Jr. a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici